Hvis det var en kategori for dramatiske, bakfra, helgens matinee-seire i NHL, ville nok hovedstedene lede det også. "Du må til tider værforstyrr stormen, men vi lar dem på en måte diktere stykket," sa Josh Bailey. Noen ganger krever tilbakebetaling å miste litt blod. For NHL-spillere som Alex Ovechkin, det er bare en løpende dag på jobben. I prosessen passerte han en legende (Mario Lemieux) og bandt en annen (Steve Yzerman) for niendeplass på listen med 692 mål.

"Jeg har bare forlatt der ute alt jeg hadde fordi jeg har en uke fri, og du vet, nå er det på tide å omgruppere seg og gjøre meg klar for andre halvår," sa Ovechkin. Fans i Washington Capitals Drakt ser frem til den nye forestillingen hans neste sesong. Øyboerne (28-15-4) tapte to av tre på denne tre-spill hjemme, og slo bare de NHL-verste Red Wings, og er 1-3-1 for å starte en strekning på syv kamper på 11 dager. Ovechkin hadde på seg Billige NHL Drakter og scoret nr. 3 med 4:18 igjen i kampen. Ytterligere 186 tallier står mellom Gartner og Wayne Gretzkys tilsynelatende umulige rekord for hele tiden (894), men hvis noen kan komme i nærheten, er det Ovechkin.

Da ligaen nærmer seg All-Star-pausen neste uke, er sluttspillløpet i Eastern Conference en overbelastet blanding av legitime Stanley Cup-konkurrenter, med Washington på toppen av haugen.