Selv med Capitals 4-1-tap til New York Rangers onsdag kveld - lagets første reguleringstap siden 10. oktober mot Nashville - har Capitals fremdeles en ligaledende 36 poeng gjennom 24 kamper.

Evgeny Kuznetsov hadde på seg Billige NHL Drakter og Tom Wilson sa at de ville ta presidentenes trofé, overtro eller ikke. Wilson sa at teamet prøver å vinne så mange kamper som mulig for å banke poeng og vil "krysse den broen" med presidentenes trofé når den kommer dit.

Washington-hovedstadene er godt klar over overtro som går sammen med å vinne presidentens trofé på slutten av NHL-sesongen. Enda mindre enn en tredjedel av veien inn i kampanjen, hører de snakk som starter med: "Vinner hovedstedene for mye?"

Onsdagens nasjonale TV-vippe mellom Washington Capitals og New York Rangers ble tidlig dominert av Caps, bortsett fra for noen få sammenbrudd som målvakt Braden Holtby hadde på seg en Washington Capitals Drakt som ble sendt med relativt letthet.

Mens han var misfornøyd med ligaens beslutning, sa Hathaway at han valgte å ikke anke og til slutt tar ansvar for det han hadde kalt et "emosjonelt spill", "en rask reaksjon og dessverre den gale."