Jeg vil være helt åpenhjertig, det er ingen verden der Anaheim Ducks hovedtrener, Dallas Eakins, er i det varme setet etter bare 25 kamper. Det vil være et dårlig blikk for en franchise, som ikke trenger annet enn gode nyheter, da de går ut av en periode med vedvarende suksess og inngår i en periode med irrelevans i ligaen (dvs. gjenoppretter vaktlisten.)

John Gibson iført en Billige NHL Drakter ga Ducks sin første avslutning av året, mens den 26 år gamle målvakten minnet alle om at hans eleflekspuck-ferdigheter er i live og godt. Da han stoppet alle 26 skuddene han møtte, ledet Gibson teamet sitt til den beste sesongens beste resultat.

Denne sesongen har vært opp og ned for Ducks. Bob Murray har aldri vært en til å vike unna en handel, og han er heller ikke redd for en "hockey-avtale", eller gjøre handel for en spiller som kan trenge en endring av naturen. Årets Black Friday kan føre til at Bargain Bob etterfyller aksjene med noen legitime spillere kontra gutta som stadig får Ducks-fans til å si "men hvorfor Bob?"

Anaheim Ducks kunngjorde i dag at de har signert fremrytter Brayden Tracey iført en Anaheim Ducks Drakt til en tre års inngangsnivå kontrakt.

Tracey satte en imponerende forestilling på Ducks Rookie Faceoff-turneringen i september før han fikk en skade i treningsleir som forsinket starten på sesongen med Moose Jaw. 18-åringen banker kanskje på døra til Anaheim Ducks raskere enn forventet hvis han fortsetter sin nåværende produksjon.