Slovakia - Mark Stone spilte et power-play med 1,8 sekunder igjen i regulering for å gi Canada en 6-5 seier over vert Slovakia i mandag på verdenshockey-mesterskapet. Anthony Mantha og Shea Theodore i hockey drakter hadde hver et mål og en assistanse for Canada, som gikk 3-for-4 på strømspillet. Jonathan Marchessault, Anthony Cirelli og Troy Stecher scoret også. Kyle Turris, Damon Severson og Chabot hver la to assists.

 

Montour spilte ikke bra i denne. På Slovakias første mål var han midt i et målmunneskudd og deretter på Slovakias fjerde mål, var Montour myk på Adam Liska og la han fly like etter ham for sitt andre mål for spillet. Målet, Stones første i turneringen, bedøvet den vokale pro-slovakiske publikum på Kosice's Steel Arena. Defenseman Martin Fehervaey brøt sin pinne på tvers av det slovakiske målet i frustrasjon som Canada feiret.

 

Stone tok et pass fra defenseman Thomas Chabot i høyre ansiktssirkel og sparket et skudd forbi den slovakiske goaltender Marek Ciliak i Canada Team Drakt for å dekke et villespill som så Canada i løpet av et par to-mål-underskudd. Med to seier og ett tap sitter Canada bundet for andre i gruppe A med 6 poeng. Slovakia er femte med tre poeng etter å ha spilt internasjonale juggernauts Finland, USA og Canada.